Tuš kabineGarancija kvaliteta


Praktičnost, potreba, elegancija, prestiž? Rekao bih sve po malo.

U ponudi imamo:

- Ravne i ugaone staklene tuš kabine po meri sa vratima na šarke

- Ravne i ugaone staklene tuš kabine po meri sa kliznim vratima

- Staklene tuš kabine po meri sa sklapajućim vratima

- Stakleni tuš paravani po meri

Staklene tuš kabine po meri se prave od kaljenog stakla, jednostrukog (sigurnosnog) stakla svih vrsta o kojima ste ima priliku čitati.

Kaljeno staklo debljine 8mm se najviše koristi za pravljenje tuš kabine po meri, možda će Vam neki staklorezac ponuditi staklo debljine 6mm, ili tanje, ali verujete nam, zbog Vaše sigurnosti, to uopšte nije preporučljiva debljina stakla.

Kada je reč o okovu za staklene tuš kabine (šarka za tuš kabinu, klizna šina za tuš kabinu, ručica, dihtung gume), koristimo proveren i dugotrajan okov na koji se dobija garancija u trajanju od dve godine.

Galerija

O nama

Staklar

Drago nam je da Vam, noseći ovo staro ime zanatlije koji obrađuje staklo, možemo ponuditi najkvalitetnija i najsavremenija rešenja u izvođenju radova u Vašim stambenim i poslovnim objektima.

Ukoliko Vam je potreban staklorezac sa iskustvom, ako Vas zanima bilo koja informacija o staklu, o vrstama stakla, o ceni stakla (cena stakla za kuhinju, cena stakla za tuš kabinu, cena stakla za sto, cena ogledala, cena kaljenog stakla) obratite nam se i u najkraćem roku dobijate odgovor na svako Vaše pitanje. Područje na kom radimo je najpre Beograd (staklar Beograd, odnosno staklorezac Beograd), ali po dogovoru to može biti i ostatak Srbije.

Bilo da je reč o eksterijeru ili enterijeru, tu smo da pomognemo, damo predlog i savet, i realizujemo ideju. Koristimo stakla evropskog porekla koje daljom obradom Vašem prostoru daje dodatnu lepotu i eleganciju.

U osnovi svega je jednostruko (jedno, jedan sloj) staklO. Sve dalje je stvar izbora i potrebe.

Jednostruka stakla mogu biti sirova ili kaljena (sigurnosna) i to: 

  • providna - float i ultra clear
  • u masi bojena (poluprovidna) - parsoli (sivo, zeleno, bronza, plavo)
  • farbana (neprovidna) u boju po RAL karti ili sa štampom slike po izboru na staklu
  • peskirana (mat) u celosti ili po motivu
  • ogledala (obično, sivo, bronza) 
  • poluprovidna sa reflektujućim filmom – stopsoli (clear, bronza, sivo, plavo)
  • sa niskoemisionom premazom
  • vatrostalna stakla (za peći i šporete)
  • protivpožarna stakla

Višeslojna (laminirana, pampleks, panciri) stakla se takođe smatraju sigurnosnim, nebitno da li su sirova ili kaljenja, jer su spojena folijom (PVB filmom) koja ih drži zajedno. Bilo koja kombinacija pravljenja višeslojnih stakala od jednostrukih je moguća.

Termoizolaciona stakla se koriste za prozore, izloge, krovove, fasade i predstavljaju kombinaciju prethodno navedenih jednostrukih i višeslojnih stakala sa međuprostorom punjenim argonom. Time se dobija staklo odličnih zvučnih, termičkih i svetlosnih karakteristika.

Između ostalog nudimo: ogledala po meri, staklo za sto, kaljeno staklo za sto, staklo u boji, kaljeno staklo u boji.

Kontakt

Adresa:

Beograd

Telefon:

+381 69 666456